Photobucket

joi, 15 septembrie 2011

Fericirea



Nu pot, indiferent de starea pe care o am, sa raman indiferenta la lucrurile care sa zicem - ma fac fericita. Chiar daca, de cele mai multe ori, stiu ca sunt trecatoare, in sinea mea, sunt constienta si ca ele vor reveni. Poate nu la fel, in sensul ca le voi percepe diferit, dar tocmai in asta consta noutatea. Se-ntampla zilnic. Vorbesc de lucrurile minore care ne emotioneaza pe fiecare, pe care nu prea punem baza pentru ca ni se par firesti si nu e de mirare ca ni se par asa. 


Dar totusi, daca ele nu ar exista....O gluma, un gand bun, venit de la cineva care stii ca tine la tine, un compliment, un suc racoritor pe arsita verii, o fapta buna ce-ai facut-o, o privire indecenta, o iesire cu prietenii, sentimentul ce-l ai la un spectacol, la un concert, dupa un film, muzica naturii, rasaritul lunii, o veste buna, un sarut, o strangere prieteneasca de mana toate astea care par banale si care, e-adevarat, trec, dar fac intotdeauna diferenta.

Da, cred ca suntem fericiti. Ca nu reusim ce ne dorim....ca nu suntem impacati cu noi intotdeauna, ca fericirea aceea pe care noi am vrea-o eterna, e de fapt, trecatoare, da, e-adevarat. Dar asta sunt sigura ca e din vina noastra, si nimeni nu ma va putea convinge ca vezi Doamne...circumstantele sau mai stiu eu ce au facut sa fie asa....
Si pe langa asta, mai cred ca suntem intr-un echilibru constant. Raul care ne provoaca nefericirea ne face sa valorificam mai bine clipele de feicire.

0 comentarii: