Photobucket

luni, 1 august 2011

Prietenia de la distanta



"Exista o adevarata magie in prietenia de la distanta.Ea iti permite sa te relationezi cu alte fiinte umane intr-un fel care merge dincolo de a fi in mod fizic impreuna , iar aceasta legatura este adesea mai profunda."
Diana Cortes

1 comentarii:

Anonim spunea...

totul e relativ...depinde de calitatea oamenilor,de interese...

din cartea lui Steinbeck, La rasarit de eden: "Se spune că dacă tai rana din rădăcină, se vindecă mai repede. Pentru mine nu există nimic mai trist decît prieteniile care nu se mai menţin decît prin lipiciul timbrelor. Dacă nu poţi vedea sau auzi sau atinge un om, e mai bine să-l laşi în pace."

Calea pentru a crea o legatura speciala si pentru a atinge adevarata intimitate intr-o legatura la distanta este sinceritatea totala fata de celalalt in adevaratul sens al cuvantului. Spunandu-i intregul adevar despre gandurile, sentimentele, nevoile, dorintele, neimplinirile, ingrijorarile tale persoanei iubite, vei construi gradual o zona de incredere si confort intre voi doi.

Daca fiinta iubita este departe nu inseamna ca trebuie sa-ti lasi viata de izbeliste. Trebuie sa ti-o traiesti cu sau fara cel pe care-l iubesti. Ai langa tine familia si prietenii pe care nu trebuie sa-i neglijezi.