Photobucket

marți, 2 august 2011

"Mergi unde te poarta inima."



"Ai grija de tine. De fiecare data cand, crescand, vei vrea sa schimbi lucrurile gresite in lucruri corecte, aminteste-ti ca prima revolutie ce trebuie facuta este acea din tine insati, prima si cea mai importanta. Sa lupti pentru un lucru fara sa ai nici cea mai vaga idee despre el este unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care-l poti face.



De fiecare data cand te vei simti ratacita, confuza, gandeste-te la arbori, aminteste-ti modul lor de a creste. Aminteste-ti ca un copac cu coroana mare si radacina mica este dezradacinat la prima bataie de vant, pe cand intr-un copac cu o radacina bogata si coroana mica limfa curge cu greutate. Radacinile si coroana trebuie sa creasca in egala masura, trebuie sa fii in mijlocul lucrurilor si sa stai deasupra lor, doar asa vei putea oferi umbra si adapost, doar asa, in stagiunea buna, te vei acoperi cu flori si fructe.



Si, cand in fata ta se vor deschide multe drumuri si nu vei sti pe care sa o apuci, nu o lua la intamplare, ci aseaza-te si asteapta. Respira cu aceeasi profunditate increzatoare cu care ai respirat in ziua in care ai venit pe lume, fara sa lasi ca nimic sa-ti distraga atentia, asteapta si asteapta din nou.
Stai nemiscata, in liniste, si asculta-ti inima. Apoi, cand iti vorbeste, ridica-te si fa ce-ti dicteaza ea."



"Mergi unde te poarta inima" - Susanna Tamaro 

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=zZmntaAfExE

o aripa de inger spunea...

ce frumos...multumesc !