Photobucket

joi, 14 iulie 2011

Persoanele vin in viata ta pentru un anumit motiv



Persoanele vin in viata ta pentru un anumit motiv, un anumit timp sau pentru toata viata.
Cand vei sti de ce , vei sti ce sa faci cu acea persoana.

Cand cineva e in viata ta pentru un anumit motiv, de obicei, e acolo pentru a-ti satisface o anumita nevoie pe care ai exprimat-o.

A venit pentru a te asista cand treceai printr-o anumita dificultate, pentru a te sprijini, a-ti da sfaturi, pentru a te ajuta fizic, emotiv sau spiritual.
Poate parea ca un dar din ceruri si chiar e. E acolo pentru un motiv pentru care tu ai nevoie sa fie.

Asadar, fie ca gresesti sau nu, ori intr-un moment mai putin potrivit , aceasta persoana va spune sau va face ceva care va duce relatia la sfarsit. Uneori pleaca , alteori moare. Alteori se comporta rau si te constrange sa iei o decizie. De aici trebuie sa intelegi ca nevoia ta a fost satisfacuta, dorinta ta realizata si treaba lui a luat sfarsit. Cererea ta a avut un raspuns si acum e momentul sa mergi inainte.

Cine va ramane in viata ta pentru un anumit timp, a sosit deoarece era momentul sa cresteti si sa invatati impreuna. Iti aduce un strop de pace sau doar te face sa razi.
Te poate invata ceva ce nu ai facut niciodata. Adeseori, iti da o incredibila cantitate de bucurie
Crede-ma, e adevarat! Dar e acolo doar pentru un timp.

Relatiile care dureaza toata viata te vor invata lectii care dureaza toata viata. Lucruri pe care trebuie sa le construiesti in sfarsit, pentru a avea fundamente emotionale solide. Treaba ta e aceea de accepta lectia, a iubi persoana si a utiliza ceea ce ai invatat in toate celelalte relatii sau momente ale vietii tale.
Se spune ca dragostea e oarba, dar prietenia, nu.

Multumesc ca esti o parte din viata mea , ca esti aici fie pentru un motiv, un timp sau pentru toata viata!

0 comentarii: